Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste hundetrimmer: Se de 2 udvalgte trimmere til hundehår i 2021

Bedste hundetrimmer: Se de 2 udvalgte trimmere til hundehår i 2021

Den bedste hundetrimmer skal passe til din hunds pels, er lydsvag (for hundens skyld) og give en tæt og gnidningsfri klipning, uden at hænge fast i hårene. Gå ikke på kompromis med en billige hundetrimmer, men vælg en god en af slagsen. Bliv klogere på trimmere til hundepels og se hvilke vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Elskerdyrs hundeejer & hundeguru
Priser er opdateret i dag lørdag d. 4 december 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 18. november 2021 og er oprindeligt udgivet torsdag d. 1. april 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Moser 1400 hundetrimmer

Konklusion: Her er den bedste hundetrimmer

Moser 1400 hundetrimmer er udvalgt af Ernst E. Olesen, som den bedste hundetrimmer i december 2021.

Bedste

Hvilken hundetrimmer er bedst i test?

1. Moser 1400 hundetrimmer

Moser 1400 hundetrimmer

Moser hundetrimmer

Hundeklipper Kit Model 1400 Fra Tyske MOSER Med MOSER får du et produkt i høj kvalitet. Sættet indeholder hundeklipper på 10 watt med stikledning, saks, rensebørste, olie og 4 afstandskamme til skærehovedet. Nu kan du selv gøre din hund klar til hundeudst... Læs mere hos Petlux

2. Moser 1230 Rex 15W hundetrimmer

Moser 1230 Rex 15W hundetrimmer

Moser hundetrimmer

Hundeklipper Fra Tyske Moser Model Rex Type 1230 - Solid Trimmer Med 2 års Garanti Hundeklipper i god kvalitet med chromplaterede STARBLADE blade, som sørger for meget høj præcision og lang levetid. Motoren er på 15 watt, og er derfor kraftig nok til lan... Læs mere hos Petlux

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 2 hundetrimmere, har Ernst E. Olesen valgt Moser 1400 hundetrimmer, som den bedste hundetrimmer i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 1 andre populære hundetrimmere, herunder bl.a. Moser 1230 Rex 15W.

5 ofte stillede spørgsmål til hundetrimmere

Skal min hund trimmes eller klippes?

Nogle hundes pels egner sig til og blive trimmet, hvor andre egner sig bedst til at blive klippet. Hundens race afgør hvorvidt trim eller klip er det rigtige valg.

Kan man selv klippe sin hund?

Man kan godt selv klippe sig hind, og det er ikke sværere, end du gør det til. Investerer i en god hundetrimmer eller hundeklipper, der har en kraftig motor, så du kan klippe jævnt, sikker og hurtigt.

Hvordan trimmes en hund?

En hund trimmes ved at man "trækker pelsen af hunden". Metoden sikrer at nye hår vokser ud og at pelsen bliver lækker og tæt. En trimmet hund skal ikke vaskes og man har en pels der er selvrensende og vandskyende.

Hvor ofte skal en hund trimmes?

En hund bør trimmes hver 8. uge. Hvis man selv investerer i en god hundetrimmer kan turen til en hundefrisør spares fra tid til anden. Husk dog på, at en professionel hundefrisør vil opdage hvis der er pels eller hudforandringer, problemer med øre, allergi o.lign. hos din hund.

Hvad koster det at få klippet en hund?

At få klippet en hund koster ca. 300 - 1.000 kr. alt efter hunderacen. Priser på enkeltstående hundeklip ydelser er typisk:

  • Klip foran øjne, numse, rense øre: 70 kr.
  • Pote- og negleklip: 150 kr.
  • Studse hovede: 150 kr.
  • Ørepluk: 120 kr.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Moser Max50 Pro, Oster trimmer Pro3000i, Oster Pro600i, Oster A6 Comfort, Oster Golden A5 1-Speed og Aesculap GT104 Favorita.

Anbefalingerne er givet af • Elskerdyrs hundeejer & hundeguru
Skriv til Ernst

Ernst er manden der siger 'årh' når han ser en sød hund på gaden og får lov til at klappe den. Han har en Golden Retriever, som han går mange ture med ved stranden i Vestjylland hvor han residerer. Han ved alt om hunde!

Bedøm denne artikel
19 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5